ГоловнаТехноКомпактний флагман Redmi може оснащуватися як Snapdragon 8 Elite, так і Dimensity...

Компактний флагман Redmi може оснащуватися як Snapdragon 8 Elite, так і Dimensity 9400

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

На початку цього тижня звіт показав, що Redmi може працювати над компактним субфлагманським смартфоном. Очікується, що пристрій матиме 6,3-дюймовий дисплей і великий акумулятор на 6000 мАг, незважаючи на менший розмір. Новий витік тепер розкрив подробиці про процесор смартфону.

Подробиці

Згідно з даними інсайдера в Weibo – Smart Pikachu, цей міні-флагман від Redmi може працювати на чіпі Dimensity 9400 і може бути частиною серії Redmi K80, на що натякає хештег #redmik80 у публікації.

Інсайд про смартфон

Примітним є те, що інформатор також стверджує, що наступного року серія K80 матиме чіп Snapdragon 8 Elite (Extreme Edition або Gen 4).

Хоча ми не можемо підтвердити точність цих деталей, якщо це правда, було б цікавим рішенням Redmi використовувати як Snapdragon, так і флагманські процесори MediaTek в одній серії.

Враховуючи обмежену інформацію, можна з упевненістю сказати, що виробництво новинки, знаходиться на ранніх стадіях.

Схоже, що наразі Xiaomi зосереджена на неминучому запуску стандартної серії Redmi K80, яка, як очікується, з’явиться наступного місяця принаймні у двох варіантах – K80 та K80 Pro .

Згідно з чутками, K80 Pro матиме Snapdragon 8 Elite, а K80 може мати Snapdragon 8 Gen 3. Якщо компактний телефон справді є частиною модельного ряду K80, він потенційно може вийти разом зі своїми старшими братами та сестрами в листопаді.

Стрічка новин: