ГоловнаТехноXiaomi представить глобальну версію портативного компресора 2 Pro: за 45 секунд накачає...

Xiaomi представить глобальну версію портативного компресора 2 Pro: за 45 секунд накачає автомобільну шину

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Xiaomi збирається випустити портативний електричний повітряний компресор 2 Pro у всьому світі після того, як спочатку представила його в Китаї ще в серпні. Електричний повітряний компресор 2 Pro пропонує значні покращення в порівнянні зі своїм попередником.

Подробиці

Цей компактний пристрій має акумулятор ємністю 2500 мАг, здатний накачати до 16 шин автомобіля або 30 шин шосейного велосипеда за один заряд. Він накачує автомобільну шину 205/55 R16 від 2,0 до 2,5 бар приблизно за 45 секунд, що набагато швидше, ніж двохвилинний час накачування попередньої моделі. Він може накачувати шини до діапазону тиску від 0,2 до 10,3 бар або від 3 до 150 PSI і працює при температурах від -10°C до 45°C.

Xiaomi представить глобальну версію портативного компресора 2 Pro

2 Pro пропонує п’ять режимів накачування для різних типів і розмірів шин із настроюваними параметрами для задоволення конкретних потреб у тиску. Він автоматично зупиняється, коли досягається потрібний тиск, і на дисплеї відображається прогрес у реальному часі.

Основні характеристики включають багаторежимний індикатор для попереджень і ліхтарик, зарядний порт USB-C і компактний портативний дизайн. Компресор має номінальну вхідну напругу 5 В⎓3 А, номінальну енергію 27 Вт·год, для повного заряджання потрібно приблизно 3,5 години. Пристрій має габарити 152 x 100 x 63 мм (без повітряного шланга високого тиску).

У комплект поставки входить портативний електричний повітряний компресор Xiaomi 2 Pro, адаптер клапана Presta, голчастий клапан, сумка для зберігання, швидкоз’єднувальний повітряний клапан, подовжувач повітряного шланга високого тиску, кабель для зарядки Type-C і посібник користувача.

Xiaomi представить глобальну версію портативного компресора 2 Pro

Хоча ціна та доступність ще не підтверджені, очікується, що ціна на новинку буде конкурентоспроможною відповідно до діапазону попередньої моделі в 45 доларів. У Китаї Air Compressor 2 Pro коштує 299 юанів, що в конвертації становить близько 42 доларів США.

Стрічка новин: