ГоловнаТехноСтворений фанатами унікальний Nothing Phone (2a) Community Edition представлять 30 жовтня

Створений фанатами унікальний Nothing Phone (2a) Community Edition представлять 30 жовтня

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Раніше цього року компанія Nothing започаткувала проект спільноти, спрямований на Nothing Phone (2a), розроблений спільно з членами спільноти. Зараз проект завершено, і 30 числа цього місяця буде запущено спеціальне видання під назвою Nothing Phone (2a) Community Edition.

Подробиці

Community Edition відрізняється від оригінального Phone (2a) головним чином чотирма аспектами: зовнішнім виглядом, упаковкою, новими шпалерами та маркетинговою кампанією.

Найбільша відмінність полягає в дизайні задньої панелі телефону. Він використовує фосфоресценцію для дизайну, що світиться в темряві, що, м’яко кажучи, є досить унікальним для смартфонів.

Nothing Phone (2a) Community Edition

Користувальницькі шпалери також є частиною спеціального випуску пристрою, який, як повідомляється, поєднує намальовані вручну елементи та різноманітні інструменти для ескізів, оцифровки, генерації AI та пост-редагування для створення унікального багатошарового та насиченого процесу. Кінцевий результат відповідає мові дизайну Nothing, але пропонує новий вигляд Nothing Phone (2a) Community Edition.

Шпалери для Nothing Phone (2a) Community Edition
Шпалери для Nothing Phone (2a) Community Edition

Пакувальна коробка також має новий дизайн, який відповідає новому кольору смартфону. Окрім кольору, оновлена ​​пакувальна коробка демонструє лише один об’єктив камери замість двох, що, за словами компанії, також є цікавою візуальною зміною.

Пакувальна коробка
Пакувальна коробка

Однак характеристики пристрою Community Edition залишається незмінним. Для тих, хто не знайомий, ось короткий опис технічних характеристик Nothing Phone (2a):

  • 6,7-дюймовий FHD+ AMOLED-дисплей, який досягає 700 ніт вручну, 1100 ніт при яскравому денному світлі та 1300 ніт під час відтворення HDR;
  • Mediatek Dimensity 7200 Pro (4 нм);
  • два сенсора на 50 МП на задній панелі – основний 1/1,56 дюйма (з OIS) і ультраширококутний датчик розміром 1/2,76 дюйма;
  • 32 Мп камера для селфі;
  • акумулятор ємністю 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки 45 Вт.

Стрічка новин: