ГоловнаТехноRedmi Note 13 Pro+ буде офіційно представлено до кінця вересня

Redmi Note 13 Pro+ буде офіційно представлено до кінця вересня

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Перспективний смартфон Redmi Note 13 Pro+ дебютує у вересні і працюватиме на представленому кілька годин тому чипсеті Dimensity 7200-Ultra виробництва групи “МедіаТек”.

Подробиці

Зазначений процесор з 8-ма ядрами виконаний за 4 нм-архітектурою, вміщає в собі 2 ядра Cortex-A715 з максимальною тактовою частотою 2,8 ГГц плюс 6 ядер Cortex-A510 і оснащений графічним чіпом ARM Mali-G610. Набір мікросхем підтримує оперативну пам’ять типу LPDDR4x і LPDDR5 з максимальною частотою 6400 МГц. Dimensity 7200 Ultra сумісний з камерами з роздільною здатністю до 200 Мп і забезпечує запис відео у форматі 4K зі швидкістю 30 кадр./сек. Чипсет сумісний з дисплеями FullHD+ і гарантує частоту оновлення до 144 Гц включно.

Redmi Note 13 Pro+, як і його попередник, буде оснащений камерою з роздільною здатністю 200 Мп, яка, як очікується, має поліпшену обробку для підвищення різкості та цифровий зум. За словами представників компанії-розробника, завдяки тристоронньому партнерству з MediaTek і Samsung вдалося досягти “нового рівня у створенні зображень з роздільною здатністю 200 Мп”. Датчик ISOCELL HP3 – це той самий сенсор, що і в Redmi Note 12 Pro+, але “роботу” з опрацювання зображень має виконувати більш сучасний процесор.

“Редмі” не назвала дату дебютного показу перспективного смартфона, обмежившись фразою “побачимося цього місяця”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Головні новини: