ГоловнаТехноПортативна консоль дистанційного керування Sony PlayStation Portal представлена офіційно

Портативна консоль дистанційного керування Sony PlayStation Portal представлена офіційно

“Соні” поділилася з громадськістю новою інформацією про свіжу розробку для віддаленого геймінгу PlayStation Portal (друга назва Project Q).

Подробиці

Новинка являє собою портативний пристрій для віддаленої гри, що візуально нагадує розділений навпіл DualSense з інтегрованим 8-дюймовим сенсорним LCD-екраном, який забезпечує максимальну роздільну здатність 1080p за 60 кадрів на секунду.

PS Portal дозволяє вести віддалену гру з консолей PS5 з будь-якої кімнати через Wi-Fi. Функціональність новинки схожа з аналогічним параметром GamePad для WiiU, але з набагато більшим набором можливостей.

Портативна консоль дистанційного керування Sony PlayStation Portal представлена офіційно

PS Portal працює виключно зі встановленими на PlayStation 5 іграми, але є нюанс: будь-який контент PsVR2 несумісний з новинкою з очевидних причин. Також Project Q не призначений для гри по потоковій передачі з “хмари” за допомогою PlayStation Plus Premium. І, нарешті, експлуатація новинки можлива лише при увімкненій консолі PS5.

За даними американського порталу IGN, журналісти якого вже встигли випробувати PlayStation Portal, пристрій не має Bluetooth-з’єднання. Через це підключення сумісних із пристроєм навушників можливе або через minijack, або за допомогою PlayStation Link. Зарядка новинки здійснюється через стандартний порт USB-C.

Запуск PlayStation Portal заплановано на решту місяців цього року за ціною $199,99 у США, ₤199,99 у Великій Британії та €219,99 у Європі. Умови покупки за процедурою попереднього замовлення будуть оприлюднені з дня на день.

Поряд з PlayStation Portal, японський техногігант представив два види сумісних з новинкою TWS-навушників. Перша гарнітура іменується Pulse Elite, друга – Pulse Explore. Сполучення з пристроєм можливе через систему PlayStation Link. Для взаємодії з PS5 передбачено USB-адаптер (входить у комплект обох моделей навушників).

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно