ГоловнаТехноНові кабелі USB Type-C для iPhone 15 можуть розчарувати майбутніх покупців

Нові кабелі USB Type-C для iPhone 15 можуть розчарувати майбутніх покупців

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Чутки про перехід iPhone на порт USB-C не призведуть до збільшення швидкості передачі даних, стверджує інсайдер Majin Bu.

Подробиці

Кілька місяців тому стало відомо про переведення всіх представників модельного ряду iPhone 15 на роз’єм USB-C. Відмова від фірмового роз’єму Lightning обумовлена вимогами Європейського союзу про єдиний зарядний пристрій для всіх смартфонів. Однак перехід на новий стандарт ніяк не вплине на швидкість передачі даних через ці кабелі, яка залишиться на низькому для 2023 року рівні USB 2.0.

Згідно з автором витоку, викладене вище припущення стосується “молодших” моделей iPhone 15 і iPhone 15 Plus. У той же час є думка про те, що версії Pro і Pro Max можуть отримати більш високу швидкість передачі даних завдяки підтримці Thunderbolt.

За словами Majin Bu, кабелі з колірним оформленням і плетінням, які нещодавно “засвітилися” в Мережі, будуть обмежені швидкістю USB 2.0. Це може вказувати на те, що порт USB-C на деяких нових iPhone також залишиться обмеженим за швидкістю.

Швидкість USB 2.0 обмежується 480 Мбіт/с, що на сьогоднішній день є не найкращим показником, особливо в порівнянні з пристроями а-ля iPad Pro.

– Існує надія, що Pro-версії “п’ятнадцяток” не будуть обмежені швидкістю USB 2.0, однак це не розв’яже проблему для покупців звичайних моделей, – зазначає автор інсайду.

Анонс нових айфонів очікується 12 або 13 вересня. Цей місяць видається вельми щедрим на “яблучні” новинки у світлі очікуваної презентації “розумних” годинників Apple Watch Series 9 і Apple Watch Ultra 2. Крім того, в IV кварталі можна очікувати дебюту нових моделей Mac і iPad.

Стрічка новин: