ГоловнаТехноXiaomi 15 Ultra отримає модуль камери з асиметричним розташуванням лінз

Xiaomi 15 Ultra отримає модуль камери з асиметричним розташуванням лінз

Xiaomi підтвердила, що 29 жовтня випустить серію Xiaomi 15. На початку 2025 року до лінійки приєднається модель Ultra. Хоча деталі з’являються поступово, тепер ми можемо вперше поглянути на смартфон за допомогою рендерів, опублікованих на SmartPrix.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

На рендерах видно великий модуль камери на задній панелі, схожий на його попередника. Однак розташування камери в модулі виділяється асиметричним дизайном об’єктива.

За словами джерела, основна камера стане родзинкою цього року. Це 200-мегапіксельний перископічний телеоб’єктив із 4,3-кратним збільшенням. Це досить великий крок у порівнянні з 50-мегапіксельним телеоб’єктивом у 14 Ultra. Датчик зображення, який тут використовується, ймовірно, Samsung ISOCELL HP9.

Xiaomi 15 Ultra

Нижче розташовані три об’єктиви, розташовані горизонтально:

  • 50-мегапіксельний основний датчик;
  • 50-мегапіксельний ультраширокий датчик;
  • 50-мегапіксельний 2-кратний телефото датчик.

Очікується, що фронтальна камера матиме 32 мегапікселі.

Також, за чутками, Xiaomi 15 Ultra має 6,7-дюймовий LTPO OLED-дисплей з частотою 120 Гц і мікровигнутими краями. На дисплеї також буде вбудований ультразвуковий датчик відбитків пальців для зручного та безпечного розблокування.

Зазначається, що модель 15 Ultra випускається з трьох матеріалів обробки — звичайна шкіра, скловолокно або кераміка, пропонуючи різноманітні варіанти для різних уподобань і стилів.

Під капотом смартфон, ймовірно, використовуватиме найновіший чіпсет Snapdragon 8 Elite для високої продуктивності. Він також може мати акумулятор на 6000 мАг з підтримкою дротової та 80 Вт бездротової зарядки 90 Вт. З боку програмного забезпечення очікується, що він працюватиме під керуванням HyperOS 2.0 від Xiaomi на базі Android 15.

Цього року очікується підвищення цін на всі смартфони Snapdragon 8 Elite. Якщо ціни на Xiaomi 15 і Xiaomi 15 Pro, які незабаром будуть випущені, зростуть, розумно очікувати такого ж зростання на Xiaomi 15 Ultra.

Стрічка новин: