ГоловнаТехноXiaomi Pad 7 планують зробити серйозним конкурентом для iPad

Xiaomi Pad 7 планують зробити серйозним конкурентом для iPad

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

На додаток до Xiaomi 15 і 15 Pro, а також нового Redmi Smart Band 3, Xiaomi представить нове покоління планшетів 29 жовтня цього року. Мова йде про Xiaomi Pad 7, нову модель, яка отримає не тільки новий дизайн, але планує стати жорстким конкурентом для iPad.

Подробиці

І хоча до його презентації ще кілька днів, Xiaomi почала розігрів, показавши перші зображення Xiaomi Pad 7. На них ми бачимо не лише його дизайн, але й нову клавіатуру та новий стилус.

Xiaomi Pad 7

Xiaomi Pad 7 матиме новий, більш вишуканий і загалом більш елегантний дизайн, частково нагадуючи нам iPad Pro. Крім того, його клавіатура також оновлена ​​з новим дизайном петлі. До цього додається новий стилус, який, хоча й зберігає той самий дизайн, що й попереднє покоління, ймовірно, має розширеніші функції.

Окрім цього, Xiaomi також підтвердила, що екран Xiaomi Pad 7 матиме 11,2 дюймів і що він також досягатиме частоти оновлення 144 Гц із високою роздільною здатністю, що призведе до щільності пікселів 345 PPI. З іншого боку, за чутками, він матиме акумулятор ємністю не менше 10 000 мАг, процесор Snapdragon 7+ Gen 3 і кращу звукову систему, ніж у Xiaomi Pad 6.

Стрічка новин: