ГоловнаТехноТехнічні характеристики бюджетного флагману Realme GT 7 Pro з’явилися перед презентацією

Технічні характеристики бюджетного флагману Realme GT 7 Pro з’явилися перед презентацією

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

4 листопада Realme анонсує Realme GT 7 Pro у Китаї. Бренд також підтвердив, що він буде випущений в Індії та інших світових ринках пізніше того ж місяця. Згідно з повідомленнями, китайський варіант пристрою має номер моделі RMX5010, тоді як його глобальна версія має номер моделі RMX5011. У новій розробці GT 7 Pro з’явився в базі даних китайської сертифікації TENAA, розкриваючи всі основні характеристики задовго до офіційного оголошення.

Подробиці

Перелік Realme GT 7 Pro TENAA показує, що він матиме 6,78-дюймовий дисплей, що вже було офіційно підтверджено. Пристрій оснащено екраном Eco² OLED Plus від Samsung із мікро-вигнутим з чотирьох сторін дизайном. Екран підтримує роздільну здатність 2780 x 1264 пікселів, частоту оновлення 1 Гц-120 Гц із схемою 8T LTPO та локальну пікову яскравість 6000 ніт. З міркувань безпеки офіційно підтверджено наявність ультразвукового вбудованого в екран датчика відбитків пальців Qualcomm.

GT 7 Pro стане одним із перших телефонів на чіпсеті Snapdragon 8 Elite , які вийдуть на китайський ринок. На домашньому ринку пристрій буде доступний з 8 ГБ / 12 ГБ / 16 ГБ / 24 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ / 256 ГБ / 512 ГБ / 1 ТБ накопичувачами. У списку TENAA міститься неточна інформація про акумулятор. Звіти показали, що GT 7 Pro буде мати величезний акумулятор на 6500 мАг з підтримкою швидкої зарядки 120 Вт.

Переходячи до камери, GT 7 Pro матиме 16-мегапіксельну фронтальну камеру та 50-мегапіксельну + 8-мегапіксельну + 50-мегапіксельну потрійну камеру на задній панелі. На задній панелі є перископічна телефотокамера з підтримкою 3-кратного оптичного масштабування.

GT 7 Pro стане смартфоном телефоном Realme, який працюватиме на Android 15 і Realme UI 6. Пристрій матиме інші функції, такі як ІЧ-бластер, металева середня рама та корпус із рейтингом IP68/69. Також підтверджено, що він надійде в Китай у трьох відтінках, таких як Mars Design (помаранчевий) , Star Trail Titanium і Light Domain White.

Стрічка новин: