ГоловнаТехноUlefone представила бюджетні смартфони з тепловізійною камерою і інфрачервоним датчиком нічного бачення

Ulefone представила бюджетні смартфони з тепловізійною камерою і інфрачервоним датчиком нічного бачення

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Ulefone офіційно представив серію Armor Mini 20 Pro з двома смартфонами: Armor Mini 20T Pro та Armor Mini 20 Pro.

Подробиці

Серія складається з двох моделей — Armor Mini 20T Pro і Armor Mini 20 Pro. Armor Mini 20T Pro отримав тепловізійну камеру FLIR® Lepton 3.5, що робить його ідеальним для професіоналів, яким потрібні можливості тепловізора. Разом із цією функцією він пропонує покращений аналіз теплових даних за допомогою програми MyFLIR® Pro.

Більш доступний Armor Mini 20 Prоснащений інфрачервоним датчиком нічного бачення, що робить його ідеальним для умов із слабким освітленням. Обидва смартфони створені, щоб витримувати важкі умови експлуатації, водночас пропонуючи спеціалізовані функції для професійного використання.

Armor Mini 20T Pro і Armor Mini 20 Pro

Обидва смартфони оснащені:

  • MediaTek Dimensity 6300 5G SoC
  • 16 ГБ оперативної пам’яті;
  • 256 ГБ накопичувачем.

Вони набрали 434 964 бали за тестом AnTuTu, що свідчить про високу швидкість.

Обидві моделі мають сертифікати IP68/IP69K і MIL-STD-810H, що гарантує, що вони витримують падіння з висоти до 2 метрів і залишаються водонепроникними протягом 24 годин на глибині до 2 метрів.

На додаток до міцної конструкції, пристрої оснащені універсальною світлодіодною матрицею, імітацією попереджувальної лампи та навіть спеціальним тримачем камери для додаткової функціональності.

Ціна на серію Armor Mini 20 Pro починається від 249,99 доларів США, а Armor Mini 20T Pro буде доступним за ціною 329,99 доларів США.

Стрічка новин: