ГоловнаТехноXiaomi показала Smart Band 9 Pro офіційно: перший браслет, який отримає HyperOS...

Xiaomi показала Smart Band 9 Pro офіційно: перший браслет, який отримає HyperOS 2

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Стало відомо, що 29 жовтня Xiaomi Smart Band 9 Pro з’являться на презентації Xiaomi 15 і 15 Pro, разом з Redmi Smart Band 3 і Xiaomi Pad 7. Виробник представить цей новий розумний браслет, який обіцяє революціонізувати все, отримавши HyperOS 2.

Подробиці

Новий Xiaomi Smart Band 9 Pro дебютує з більш вишуканим дизайном, на цей раз, мабуть, з використанням ремінців преміум-класу, щоб підняти елегантність цього розумного браслета.

Xiaomi Smart Band 9 Pro

Як ми бачимо на наступному зображенні, новий Xiaomi Smart Band 9 Pro матиме той самий формат, що й Xiaomi Smart Band 8 Pro. Тепер буде доступно три варіанти обробки: чорний, сірий і рожевий.

Крім того, екран має менші рамки, а ремінці не використовують такі матеріали, як силікон, щоб браслет отримав більш елегантний і преміальний вигляд.

Xiaomi Smart Band 9 Pro

Крім того, Xiaomi Smart Band 9 Pro стане першим не смартфоном, який використовуватиме HyperOS 2. Це додасть нові функції та, можливо, кращу продуктивність і автономність, ніж у попередніх поколіннь. Крім того, він також матиме NFC для здійснення платежів. Решту специфікацій ми дізнаємося 29 жовтня під час його презентації.

Стрічка новин: