ГоловнаТехноПоказали дизайн Motorola G84 5G: схожий на смартфони Poco

Показали дизайн Motorola G84 5G: схожий на смартфони Poco

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Запуск смартфона Motorola G84 5G наближається, підтвердженням чого є дедалі частіші витоки про пристрій. Останній з них містить можливі рендери моделі.

Деталі

На зображенні показані передня і задня частини пристрою. На витоках видно три різні варіанти кольору корпусу з отвором під селфі-камеру на екрані. Також передбачається наявність подвійної задньої камери з головним датчиком на 50 Мп з OIS. Можливо, апарат буде обладнаний сканером відбитків пальців під екраном. Також очікуються поліпшення порівняно з попередниками.

На опублікованих Еваном Блассом рендерах видно невеликі рамки з боків і виріз для селфі-модуля в центрі дисплея. Камери розташовані в прямокутному острові у верхньому лівому кутку корпусу. Логотип Motorola красується на задній панелі.

Moto G84 5G має стати наступником двох пристроїв: представленого в червні минулого року Moto G82 5G для індійського ринку (від $259) і презентованого в березні цього року Moto G73 5G (від $229) за версії на 6/128 і 8/128 Гб відповідно.

Moto G82 5G працює на восьмиядерному процесорі Qualcomm Snapdragon 695, тоді як Moto G73 5G оснащений восьмиядерним процесором MediaTek Dimensity 930. У Moto G82 5G потрійна задня камера з головним сенсором на 50 мегапікселів, тоді як у Moto G73 5G є подвійна задня камера на 50 мегапікселів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Головні новини: