ГоловнаТехноОпубліковано знімки прототипу iPhone 15 Pro: зміни мінімальні

Опубліковано знімки прототипу iPhone 15 Pro: зміни мінімальні

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Мережа приросла зображеннями алюмінієвого прототипу iPhone 15 Pro. Опубліковані техноблогером Ice Universe знімки надають уявлення про те, що може запропонувати наступне покоління “яблучних” смартфонів.

Подробиці

На картинках iPhone 15 Pro зберігає динамічний острівець для фронтальної камери. Дизайн Dinamic Island трохи модифікований (селфі-модуль має окремий вигляд, надаючи острівцю форму знака оклику).

Опубліковані знімки прототипу iPhone 15 Pro

Окантовка дисплея однорідно тонка з усіх боків, а кромки прототипу витончено вигнуті для зручного хвата. На пристрої присутній очікуваний багатьма порт USB-C.

Розробники прагнуть скоротити розмір рамки дисплея iPhone 15 Pro/Pro Max до 1,5 мм (-0,7 мм) за рахунок використання реалізованої в Apple Watch технології низького тиску при литті (LIPO). Це рішення, з високою часткою ймовірності, буде застосовано в перспективному iPad.

Церемонія презентації п’ятнадцятого сімейства айфонів очікується в другий тиждень вересня. Найімовірніші дати – дванадцяте або тринадцяте число.

Опубліковані знімки прототипу iPhone 15 Pro

Раніше повідомлялося, що в Pro-версіях новинки з’явиться титанова рама підвищеної міцності, поліпшений час роботи батареї, більш швидка зарядка, новий процесор A17 з технологією 3 нм і камера з перископічним зумом.

Очікується, що ціни на iPhone 15 Pro/Pro Max будуть збільшені на 100-200 доларів порівняно з попередніми моделями. Стартові ціни для базової і Plus-версій iPhone 15 залишаться на торішньому рівні в $799 і $899 відповідно.

Згідно з останніми витоками, Apple може скорегувати свої виробничі плани на цей рік і виготовити 77 мільйонів одиниць iPhone 15, що нижче за раніше прогнозовані 83-85 мільйонів одиниць.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Головні новини: