ГоловнаТехноОпубліковано живі зображення клону Nothing Phone (2) від компанії Infinix

Опубліковано живі зображення клону Nothing Phone (2) від компанії Infinix

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

У Мережі з’явилися живі фотографії смартфонів-клонів Nothing Phone (2). Компанія Infinix займається виробництвом цих копій.

Деталі

Infinix готує нову серію смартфонів GT для індійського ринку, орієнтованих на ігрову аудиторію. До складу сімейства увійдуть щонайменше дві моделі: Infinix GT 10 Pro і Infinix GT 10 Pro+.

Версія Pro мінімально відрізняється від оригіналу. Модель Pro+ викликає набагато більший інтерес. Згідно з опублікованими на Weibo живими фотографіями, у Infinix GT 10 Pro+ буде прозора тильна панель, подібна до Phone (2).

Опубліковані живі зображення клону Nothing Phone (2) від компанії Infinix

На задній стороні зображені різнокольорові помаранчеві візерунки і С-подібне маркування, яке, можливо, використовується для підсвічування світлодіодами. Телефон “злизаний” з представленого не так давно Nothing Phone (2), однак засновнику цього бренду Карлу Пею буде проблематично переконати суд у схожості новинки з творінням його компанії.

Витоки проливають світло на більшість технічних характеристик двох пристроїв виробництва Infinix. Обидва різновиди GT 10 Pro оснащені екраном FHD+, АКБ на 5000 мА/год, основною камерою на 108 Мп і 32-Мп фронтальною камерою. Модель Pro оснащена чипсетом Dimensity 1300 і пам’яттю на 8/256 Гб (+8 Гб віртуальної). Більш престижний варіант GT 10 Pro+ отримав чіп-систему Dimensity 8050.

І той, і інший апарат працюють на XOS 13.0/Android 13.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Головні новини: