ГоловнаТехноУ Мережу витекла інформація про ціни складних смартфонів Galaxy Z Flip 5...

У Мережу витекла інформація про ціни складних смартфонів Galaxy Z Flip 5 і Galaxy Z Fold 5

На сайті “Самсунг” з’явився зворотний відлік часу до презентації фірмових “розкладачок” Z Fold 5/Galaxy Z Flip 5 модельного ряду Galaxy з відсиланнями для різних міст світу. Церемонія офіційного представлення обох новинок запланована на 26 липня.

До Мережі просочилася інформація про ціни на складні смартфони Galaxy Z Flip 5 і Galaxy Z Fold 5 в Європі

Подробиці

Galaxy Fold 5

Вчора ввечері один з користувачів Reddit опублікував зображення, що демонструють передбачуваний Galaxy Fold 5 у всій красі. У витоку чітко видно різні грані пристрою в складеному і розгорнутому вигляді. Навіть додані фотографії, на яких апарат зображений з увімкненим екраном.

У Мережу просочилася інформація про ціни складних смартфонів Galaxy Z Flip 5 і Galaxy Z Fold 5 в Європі

Зі скріншотів випливає, що фотографія була зроблена цього тижня. Наявність слова “Конфіденційно” може вказувати на те, що організатор витоку є чинним співробітником південнокорейського гранда.

З більш ранніх інсайдів випливає, що дизайн перспективного смартфона не сильно зміниться порівняно з дизайном прямого попередника в особі Galaxy Z Fold 4 (7,6″ у розкритому стані та 6,2″ – у складеному).

Однією з найактуальніших змін у Z Fold 5 стане розв’язання проблеми небажаного зморщування екрана. З чуток, розробники використовували для цього шарнір “а-ля крапля”. Вибір виглядає не найвдалішим через те, що жоден складаний телефон з таким шарніром не має надійного захисту за стандартом IP, зазначають експерти.

У Мережу просочилася інформація про ціни на складні смартфони Galaxy Z Flip 5 і Galaxy Z Fold 5 в Європі

Z Fold 5 може бути оснащений динамічним екраном AMOLED 7,6″/2176 х 1812р./120 Гц, вбудованим дисплеєм-обкладинкою 6,2″/120 Гц/2 316 х 904р., чип-системою Snapdragon 8 Gen 2, граничною конфігурацією пам’яті 12 Гб/1ТБ і потрійною задньою камерою з 50-мегапіксельним головним об’єктивом. Фронтальна оптика, імовірно, включатиме непомітну 5-мегапіксельну камеру під дисплеєм основного екрана, а також 10-мегапіксельну камеру на вторинній панелі.

Очікувані можливості підключення і вартість у Європі – NFC/Wi-Fi 6E/Bluetooth 5.2/USB-C 3.2/nanoSIM/eSIM і від €1899-2279.

До Мережі просочилася інформація про ціни на складні смартфони Galaxy Z Flip 5 і Galaxy Z Fold 5 в Європі

Galaxy Z Flip 5

Z Flip 5, за наявною на поточний момент інформацією, буде більшим, як порівняти з торішнім “побратимом”. Зовнішній екран перспективної новинки збільшиться на 1,1 дюйма (до 3″ з 1,9″).

Передбачається, що зазначена зміна поліпшить користувацький досвід під час експлуатації пристрою в закритому стані. Іншими словами, власники зможуть отримувати доступ до повідомлень у більш зручний спосіб, не вдаючись до постійного “відкриття” пристрою.

У Мережу просочилася інформація про ціни складних смартфонів Galaxy Z Flip 5 і Galaxy Z Fold 5 в Європі

Z Flip 5 пророкують чипсет Snapdragon 8 Gen 2, граничну конфігурацію пам’яті 8/512 Гб, АКБ на 3700 мА/год, роботу під управлінням операційки на базі Android 13 і можливості підключення USB Type-C 3.2/Bluetooth 5.2/Wi-Fi 6E.

Вартість Z Flip 5 в Європі (Франція) складе від €1199 до €1339.

Нагадаємо, що прогноз консалтингової компанії IDC на 2023 рік передбачає зростання виробництва складних смартфонів до 21 млн шт. (+50%, з 14 млн од. у 2022 р.).

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно