ГоловнаТехноНазвано терміни дебюту iPad Pro з OLED-дисплеями

Названо терміни дебюту iPad Pro з OLED-дисплеями

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Яблучники” збираються представити iPad Pro з OLED-панеллю у 2024 році. Передбачається, що новинка вийде з двома варіантами екрана – на 11″ і 13″, інформує дослідницька компанія Omdia.

Детально

Використання OLED-дисплеїв дозволить купертинцям розкрити цілу низку переваг лінійки iPad Pro. Екрани зазначеного типу можуть похвалитися бездоганним рівнем чорного, кращим контролем світла на піксель, винятковою контрастністю, оптимальною енергоефективністю та більш вражаючими можливостями HDR.

Американський техногігант уже встиг успішно застосувати OLED-дисплеї в найсвіжіших моделях айфонів (крім SE) і годинниках Apple Watch.

У публікації наголошується, що “яблучники” можуть зробити корпус iPad Pro більш тонким завдяки використанню гібридних OLED-екранів із поєднанням гнучких і жорстких матеріалів.

Моделі iPad Pro, починаючи з 2017-го, підтримують технологію ProMotion з опцією зміни частоти оновлення в межах 24-120 Гц. Впровадження OLED дасть змогу знизити планку до 10 Гц і нижче, щоб поліпшити час автономної роботи.

Стрічка новин: