ГоловнаТехноXiaomi запустила в продаж багатофункціональну настільну лампу MIJIA з можливістю перезаряджання

Xiaomi запустила в продаж багатофункціональну настільну лампу MIJIA з можливістю перезаряджання

Сяомівська “лінійка” інноваційних товарів для дому MIJIA поповнилася новим творінням – багатофункціональною перезаряджаємою універсальною лампою-трансформером, що може набувати вертикального вигляду, експлуатуватися із затискачами та регулюватися в будь-яку зі сторін на 360° для забезпечення ідеального освітлення.

Подробиці

Новинка обладнана батареєю на 2000 мА/год., яка гарантує автономність у межах 4-40 годин залежно від рівня яскравості. Зарядка лампи здійснюється через роз’єм Type-C.

Рейтинг аксесуара за критеріями кольоропередачі та небезпечного для здоров’я синього світла – Ra90 і RG0 відповідно (останній із показників означає абсолютну безпеку новинки).

Лампа підтримує 4 режими для різних цілей, починаючи від 4000К для письма і читання – закінчуючи 2700K для сну і миття стін.

На поточний момент диво-лампа доступна на майданчику Xiaomi Youpin за процедурою краудфандингу (попереднє замовлення з відкладеною доставкою) за ціною ¥79, що еквівалентно $11. У роздробі новинка продаватиметься майже на чверть дорожче (за ¥99, що в перерахунку на USD перевищує $14).

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно