ГоловнаТехноРозробники Google додали в Android штатний архіватор

Розробники Google додали в Android штатний архіватор

Google розпочала розгортання на Android-пристроях нової функції. Вона буде доступна всім без винятку користувачам незалежно від версії ОС.

Подробиці

Йдеться про штатний архіватор. Він призначений для зменшення розміру мобільних додатків, які не використовуються. Поява в ОС функції Auto-archive призведе до скорочення кількості видалень аплетів з пам’яті смартфона. У Google стверджують, що завдяки появі в Android-пристроях штатного архіватора до 60% простору, призначеного для зберігання мобільних додатків, звільнятиметься автоматично.

Розробники Google додали в Android штатний архіваторДодатки, які використовуються користувачем вкрай рідко, будуть частково видалятися з пам’яті пристрою зі збереженням особистих даних і піктограми. У разі натискання на піктограму смартфон автоматично завантажить додаток з Google Play.

Розробники Google додали в Android штатний архіваторЗ опублікованої в блозі пошукового гіганта інформації випливає, що для позначення заархівованих аплетів буде використовуватися значок хмари.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно