ГоловнаТехноІгровий Asus ROG Phone 7 з'явився на NBTC напередодні офіційної презентації

Ігровий Asus ROG Phone 7 з’явився на NBTC напередодні офіційної презентації

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Ігровий смартфон ROG Phone 7 у базовій конфігурації успішно пройшов сертифікаційні формальності у регулятора NBTC напередодні офіційного дебюту, який очікується 13 квітня.

Подробиці

У лістингу організації апарат фігурує під символьним позначенням ASUS_AI2205_C. Інших подробиць про пристрій у документі немає.

Asus ROG Phone 7 засветился на сайте тайского регулятора NBTC в преддверии официальной презентации

З опублікованих раніше витоків випливає, що девайс отримає масивний екран AMOLED Е4 6,78 “/165 Гц /FHD+ з піддисплейним сенсором TouchID і процесорну систему SD8 Gen2, яка гарантує максимальну оперативну пам’ять об’ємом 16 Гб.

Перспективній новинці також пророкують управління від Android 13/ROG UI і оптику в складі фронтального селфі-модуля на 32 Мп і тильної системи камер з об’єктивами на 50/13/5 Мп. За автономність відповідатиме гігантська батарея на 6000 мА/год., до якої додається швидка зарядка на 65W. Корпус вагою 240 гр. має підтримувати захист від “вологопилу” за протоколом IP54.

Asus ROG Phone 7 засвітився на сайті тайського регулятора NBTC напередодні офіційної презентації

Інші приписувані апарату характеристики – “навушниковий” роз’єм 3,5 мм, подвійні динаміки і USB Type-C. Дизайн гаджета, найімовірніше, буде таким самим, як у попередника, з регулятором гучності і клавішами живлення на бічній грані праворуч, тильною панеллю білого кольору, матричним підсвічуванням тощо.

Орієнтовна ціна ROG Phone 7 у базовому виконанні – $580. Очікується, що відразу після церемонії презентації 13 квітня пристрій стане доступним для купівлі на Тайвані, в Індії, Китаї та США, з подальшим розширенням географії продажів.

Стрічка новин: