ГоловнаТехноВипущено навушники Redmi Buds 4 у стилістиці Гаррі Поттера

Випущено навушники Redmi Buds 4 у стилістиці Гаррі Поттера

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Бренд “Редмі” випустив фірмові навушники Buds 4 у стилістиці Гаррі Потера. Зазначається, що гарнітура вийшла лімітованим накладом, проте кількість пристроїв, які входять у серію, не уточнюється. Цільова аудиторія новинки – колекціонери і фанати саги про зазначеного персонажа.

Подробиці

До кожної гарнітури додається футляр та індивідуальний шкіряний чохол із зображенням золотого снитча, м’яча для гри в квідич і логотипу Гоґвортса.

Зазначимо, що чохол має набагато ефектніший вигляд порівняно з навушниками, кожен з яких прикрашений блискавками Гаррі Поттера.

Випущено навушники Redmi Buds 4 у стилістиці Гаррі Поттера

Buds 4 можуть похвалитися активним придушенням шумів гучністю до 35 дБ, трирівневою регульованою глибиною звуку, двомікрофонним шумозаглушенням викликів AI, динамічною котушкою на 10 мм і фірмовою акустикою “Сяомі”.

Автономність гарнітури в режимі безперервного прослуховування контенту – 6 годин. Зарядка протягом 5 хвилин гарантує 1 годину безперебійної роботи. У наявності – підтримка подвійної передачі даних, опції швидкого підключення MIUI та інших “приємностей”.

Вартість Buds 4 із “закосом під Гаррі Поттера” в перерахунку на USD – $58. Заявлена дата початку продажів у КНР – 31 березня. Інформації про доступність гарнітури в інших країнах поки немає.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Головні новини: