ГоловнаВійськові технологіїБМП Bradley будуть поставлені ЗСУ в просунутій версії M2A2 ODS-SA

БМП Bradley будуть поставлені ЗСУ в просунутій версії M2A2 ODS-SA

Пентагон вирішив передати ЗСУ одну з найбільш просунутих у технологічному плані версій БМП Bradley. Це випливає з оприлюднених оборонним відомством фотознімків. За словами OSINT-аналітика Олівера Александера, на фото зображені машини M2A2 ODS-SA.

Подробиці

Зовні ця версія БМП відрізняється від більш старших версій наявністю камери водія, змонтованої в передній частині кузова. Аналогічною камерою комплектується версія M2A3. Александер звернув увагу на той факт, що на призначених для української армії БМП відсутні новітні командирські приціли. Отже, бойові машини ЗСУ отримають у версії M2A2 з шильдиком ODS-SA.

БМП M2 Bradley M2A2 ODS-SAЗі специфікації BAE Systems випливає, що в усьому іншому версія ODS-SA практично нічим не відрізняється від M2A3. Управління вогнем у версії M2A2 ODS-SA глибоко цифровізоване. Вона підтримує інтеграцію з єдиною інформаційною системою бронетанкової групи.

БМП M2 Bradley M2A2 ODS-SAВага M2A2 ODS-SA становить 34,2 т. Для захисту даху бойової машини використовується титан. Потужність двигуна БМП дорівнює 600 к. с. Вона здатна розганятися до 61 км/год. Загалом у 2023 році ЗСУ мають отримати від Пентагону 109 одиниць M2 Bradley.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно