ГоловнаТехноЗ початку 2023 року вартість біткоїна збільшилася на 25%

З початку 2023 року вартість біткоїна збільшилася на 25%

Цього тижня вартість біткоїна перевищила 20 тис. USD. Це сталося вперше більш ніж за 2 місяці. Учора курс криптовалюти зріс до 20 853 USD (+4,6%). За даними Reuters, станом на 1 січня за 1 BTC на криптовалютному ринку давали 16 496 USD. Таким чином, з початку поточного року біткоїн зріс у ціні на 26,4%.

Детально

Дані Bloomberg свідчать про те, що друга за значимістю криптовалюта Ethereum подорожчала у 2023 році на 9,7%. Крім цього, зростання курсу показали Dogecoin і Cardano. Відповідно до даних CoinGecko, сукупна капіталізація крипторинку перевищила 1 трлн USD. Це сталося вперше з листопада 2022 року.

За підсумками грудня рівень інфляції в США склав 6,5%. Він знизився вперше за два з половиною роки. На цьому тлі очікування уповільнення темпів підвищення ставок керівництвом ФРС посилилися. У результаті курс долара знизився до дев’ятимісячного мінімуму. Це призвело до збільшення вартості ризикових активів. Індекс Nasdaq 100 демонстрував зростання шість днів поспіль.

За словами Шона Фаррела з Fundstat, динаміка цін, яку можна було спостерігати цього тижня, виглядає обнадійливо. Імовірність того, що ціни на цифрові валюти досягли дна, дуже висока.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно