ГоловнаТехноІлон Маск пояснив, для чого він придбав Twitter

Ілон Маск пояснив, для чого він придбав Twitter

Сервіс мікроблогів Twitter купив Ілон Маск, оскільки йому хотілося мати у своєму розпорядженні цифрову платформу для дискусій. За словами мільярдера, Twitter дає змогу користувачам з усього світу обговорювати широкий спектр думок. Маск хоче допомогти людству з налагодженням діалогу.

Подробиці

У листі на ім’я рекламодавців новий власник сервісу мікроблогів підкреслив, що людська цивілізація потребує налагодження діалогу. Він дасть змогу вирішувати всі проблеми в майбутньому мирним шляхом, тобто без застосування сили.

Маск вважає, що ЗМІ досить часто “підігрівають крайнощі” з метою отримання більшого доходу. Такий підхід позбавляє представників людської цивілізації можливості діалогу. За словами нового власника Twitter, відтепер усі твіти на платформі матимуть наслідки. Водночас вона, як і раніше, буде відкритою. Перед закриттям угоди Маск заявив про те, що, на його думку, Twitter відкриває широкі можливості для приватної журналістики. Ділитися новинами на платформі з широким загалом може будь-хто. Ця обставина підриває монополію традиційних ЗМІ на донесення інформації.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно