ГоловнаТехноНазвано простий спосіб захисту акаунта і діалогів у Telegram від злому

Названо простий спосіб захисту акаунта і діалогів у Telegram від злому

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Telegram по праву вважається одним із часто використовуваних месенджерів на планеті. В Україні він посідає перше місце за популярністю. Саме з Telegram громадяни дізнаються свіжі новини з фронту.

Подробиці

За словами експертів, Telegram не можна назвати безпечним інструментом для спілкування. Річ у тім, що користувацькі діалоги зберігаються месенджером у “хмарі”. У разі входу в акаунт з іншого пристрою дані з “хмари” довантажуються на нього в автоматичному режимі. Таким чином, щоб викрасти архів зловмисникам достатньо заволодіти кодом верифікації.

Захистити свій акаунт від злому можна двома простими способами. Йдеться про встановлення двофакторної аутентифікації та перевірку пристроїв, що мають до нього доступ. Для активації необхідно вибрати в налаштуваннях месенджера розділ “Конфіденційність”.

TelegramУ цьому ж розділі є підменю “Активні сеанси”, у якому можна побачити перелік пристроїв, що мають доступ до акаунта. Якщо такого підменю у вас немає, то відкрийте в налаштуваннях розділ “Пристрої”.

TelegramНезайвим буде зробити свій телефонний номер невидимим для користувачів, яких немає у ваших контактах. Зробити це можна в розділі “Конфіденційність”. За бажання можна приховати свій номер від усіх без винятку користувачів.

Стрічка новин: