ГоловнаТехноФедоров запропонував українцям протестувати нові послуги у додатку «Дія»

Федоров запропонував українцям протестувати нові послуги у додатку «Дія»

Михайло Федоров повідомив про запуск бета-тестування у мобільному аплеті «Дія» нових послуг. Йдеться про ряд автомобілів та електронні документи англійською. Керівник Мінцифри запропонував пересічним українцям взяти участь у тестах.

Подробиці

За словами чиновника, після початку повномасштабного вторгнення на територію України близько 9 млн громадян змушені були покинути свої будинки. Багато з них не взяли із собою документів. У зв’язку з цим Мінцифри вирішило додати до мобільного додатку «Дія» електронні “бумаги” англійською. Українці зможуть пред’являти їх за кордоном.

Федоров підкреслив, що українцям пропонується протестувати посвідчення водія, техпаспорт та закордонний паспорт. Міністр закликав усіх громадян, які перебувають за кордоном, реєструватися для участі в тестуванні.

Насамкінець керівник Мінцифри додав, що найближчим часом у мобільному аплеті буде відновлено шеринг автомобілів. Для участі у тестуванні функції необхідно дві особи. Маються на увазі автовласник та сторонній водій, який планує експлуатувати чужий транспорт.

Зареєструватися для участі в бета-тестуванні можна тут.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно