ГоловнаТехноДетектор ботів Маска визнав фейком його власний Twitter-аккаунт

Детектор ботів Маска визнав фейком його власний Twitter-аккаунт

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Для визначення кількості фейкових облікових записів у сервісі Twitter мільярдер Ілон Маск використав онлайн-додаток Botometer. Покладені основою його роботи критерії відрізняються від тих, що використовуються визначення частки роботів розробниками Twitter. Саме цим фактом і пояснюються різночитання у результатах вимірів.

Подробиці

Це випливає зі 127-сторінкової відповіді Twitter на заперечення Маска, поданої на розгляд суду Делавера. Мільярдер стверджує, що акціонери компанії його обдурили. Цифра у звітності Twitter в 5% не відповідає дійсності. Насправді частка фейкових акаунтів на платформі набагато вища. Засновник Tesla оцінив її в 20%.

У відповіді Twitter на заперечення бізнесмена акцентується увага на тому, що додаток Botometer ідентифікує Twitter-аккаунт, що належить Маску, як фейковий. І це при тому, що мільярдер є публічною особистістю з мільйонами передплатників. Акаунти оцінюються Botometer за п’ятибальною шкалою. П’ять балів означають, що аккаунт, що верифікується, є фейковим. Додаток оцінив обліковий запис Маска в чотири з п’яти можливих балів.

Позиція бізнесмена зводиться до того, що показанням Botometer можна вірити. Ця програма «удосконалювалася і відточувалася» протягом останніх восьми років.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Головні новини: