ГоловнаТехноApple має проблеми з поставками комплектуючих для iPhone 14 Max

Apple має проблеми з поставками комплектуючих для iPhone 14 Max

iPhone 14 може не врятуватися від спровокованого інфляцією подорожчання комплектуючих, що збільшить кінцеву вартість пристрою до захмарних величин. Понад те, Apple ризикує зіштовхнутися з дефіцитом процесорів та інших запчастин. Відповідні припущення висловив експерт з дисплеїв Росс Янг.

Подробиці

Спочатку по Мережі гуляли чутки про те, що сімейство iPhone 14 складатиметься з, як мінімум, чотирьох моделей. Дві з них – з літерами Max та Pro Max – замислювалися як великогабаритні. За версією Янга, дефіцит комплектуючих змусив «яблучників» замислитися над виробництвом однієї моделі з великим екраном замість двох.

Apple iPhone 14 Max испытывает проблемы с поставками комплектующих

Відсутність рішення щодо цього призвела до «значного відставання iPhone 14 Pro Max від графіка через проблеми з поставками дисплейних панелей». Причиною цього, за словами експерта, є бажання Apple встановити на топову модель ексклюзивний 120-герцевий екран (не такий, як на Max-версію, дисплей якої підтримуватиме вдвічі меншу частоту оновлення 60 Гц).

Янг припустив, що через дефіцит комплектуючих та інфляцію вартість «чотирнадцяток» виявиться рекордною в історії смартфонів Apple.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно