ГоловнаТехноЗа місяць росіяни двічі відвідали Іран з метою огляду БПЛА

За місяць росіяни двічі відвідали Іран з метою огляду БПЛА

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Протягом останнього місяця делегація з Росії не менше двох разів побувала на аеродромі Кашан, розташованому в центральній частині Ірану. Окупантів цікавили бойові дрони Shahed, здатні вражати цілі високоточними ракетами. Супутникові знімки аеродрому журналістам CNN передав радник із нацбезпеки Джейк Салліван.

Подробиці

Чиновник повідомив, що згідно з даними американської розвідки на аеродромі Кашан росіянам було продемонстровано іранські бойові дрони. Вони сфотографовані із супутника у червні. Таким чином, Росія дійсно домовляється з Тегераном про поставки здатних завдавати ударів безпілотників. Востаннє делегація із РФ приїжджала на аеродром 5 липня.

Іранські дрони

Цього тижня журналісти Reuters повідомили, що Іран погодився надати росіянам кількасот БПЛА різного призначення. Понад те, офіційний Тегеран висловив готовність навчити управлінню дронами російських солдатів.

До речі, Росії влада Ірану допомагає не вперше. Раніше стало відомо, що окупанти отримали від Іраку військову техніку та боєприпаси для ведення бойових дій на території України. Вони були поставлені через іранську мережу з контрабанди зброї.

Головні новини: