ГоловнаТехноЕкосистема Legion розширюється новими моніторами і безліччю аксесуарів Lenovo Legion Go

Екосистема Legion розширюється новими моніторами і безліччю аксесуарів Lenovo Legion Go

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Екосистема Lenovo™ Legion™ стала ще ширшою завдяки парі нових ігрових дисплеїв Lenovo Legion і безлічі нових аксесуарів Lenovo Legion Go, завдяки яким геймери можуть оптимізувати свої пристрої та ігрові сесії на власний розсуд.

Док-станція Lenovo Legion Go USB-C

Док-станція Lenovo Legion Go USB-C надає геймерам базову станцію для геймпада Lenovo Legion Go, коли він використовується в стаціонарному режимі, з портом живлення USB-C (до 100 Вт макс.), портом 1G RJ45, повнофункціональним портом Type-C™, двома портами USB-A 3.0 і портом HDMI 2.0, який підтримує роздільну здатність до 4K при 60 Гц. Док-станція також має 230-мм інтегрований кабель Type-C для підключення до Lenovo Legion Go.

Lenovo Legion Go Charging Connector

Зарядний роз’єм Lenovo Legion Go перетворює знімні джойстики TrueStrike в єдиний контролер, який можна заряджати. При повному заряді вбудований акумулятор Charging Connector також забезпечує повний заряд для лівого та правого знімних контролерів TrueStrike1. Сам Lenovo Legion Go Charging Connector заряджається через порт Type-C.

Чохол Lenovo Legion Go Carry Case

Твердий чохол Lenovo Legion Go Carry Case з двома блискавками оснащений панеллю для захисту екрану та внутрішньою кишенею на блискавці для зберігання USB-кабелю, USB-флеш-накопичувача, портативної клавіатури, навушників або інших аксесуарів. Адаптер живлення Lenovo Legion Go і контролера режиму FPS поміщаються в чохлі під пристроєм.

Lenovo Legion Go Joystick та Joystick Caps

Якщо вам потрібен більш точний контроль під час гонок або FPS-ігор, зверніть увагу на Lenovo Legion Go Joystick та Joystick Caps. Надзвичайно приємний на дотик текстурований матеріал підвищує комфорт і контроль під час напруженої ігрової сесії.

Клавіатура Lenovo Multi-Device Bluetooth Mini Keyboard

Клавіатура Lenovo Multi-Device Bluetooth® Mini Keyboard є ідеальним доповненням до Lenovo Legion Go, адже її розкладка складає 75%, а вага – 180 г при товщині всього 5,6 мм. Клавіатура може легко перемикатися між трьома пристроями за допомогою підключення до декількох девайсів. Клавіатура підтримує підключення до Microsoft Windows, Android™ та iPadOS®.

Монітори Lenovo Legion R27qc-30 та Lenovo Legion R32qc-30

Коли власники Lenovo Legion Go не грають на ходу, їм доступні два нових варіанти дисплеїв: 27-дюймовий Lenovo Legion R27qc-30 і 31,5-дюймовий Lenovo Legion R32qc-30. Обидва монітори мають частоту оновлення до 180 Гц і час відгуку 0,5 мс (MPRT) на вигнутих дисплеях з кутом нахилу 1500R. 27-дюймовий монітор підтримує 120% sRGB і 90% DCI-P3, а 31,5-дюймовий – 112% sRGB. Обидва монітори мають два порти HDMI 2.1, один порт DP1.4 та аудіовихід, а також пару динаміків потужністю 3 Вт.

Геймери, які хочуть отримати максимум від своїх нових аксесуарів, моніторів і пристроїв Lenovo Legion, можуть приєднатися до програми підтримки Legion Ultimate Support, отримавши доступ до звʼязку з експертами ігрової техніки, доступних 24/7 в чаті, електронній пошті або по телефону.2 Оскільки ігрова екосистема Lenovo Legion продовжує розширюватися, геймери матимуть дедалі більше можливостей для кастомізації своїх збірок і в прагненні досягти неможливого.

Головні новини: