ГоловнаТехноLenovo представила нові пристрої Yoga та IdeaPad на Innovation World 2024

Lenovo представила нові пристрої Yoga та IdeaPad на Innovation World 2024

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

В рамках Lenovo Innovation World 2024 в Берліні компанія Lenovo оголосила про вихід нових моделей Lenovo Yoga та Lenovo IdeaPad. Нові пристрої підвищують продуктивність та полегшують творчий процес завдяки залученню ШІ. Lenovo анонсувала і власний софт для створення контенту із ШІ – Lenovo Creator Zone.

Lenovo Yoga Slim 7i Aura Edition

Lenovo Yoga Slim 7i Aura Edition

Lenovo Yoga Slim 7i Aura Edition (15″, 9) – потужний ноутбук з портфоліо Lenovo Copilot+ PC для творчих людей, розроблений у співпраці з Intel. Має окремі режими для зосередження, нагляду за здоров’ям, інструменти для спільної роботи, налаштування для економії батареї, додаткові сервіси підтримки в режимі реального часу тощо. Пристрій, створений на базі процесорів Intel Core Ultra (Series 2), має 8-ядерний гібридний процесор і високопродуктивну графіку (GPU). Нейронний процесор (NPU) 45 TOPS прискорює роботу додатків на основі ШІ. До 32 ГБ оперативної пам’яті ноутбука з частотою 8533 МГц дозволяють виконувати декілька завдань одночасно. SSD-накопичувач обʼємом до 1 ТБ забезпечує достатньо місця для зберігання і швидкого доступу до даних. Акумулятор ємністю 70 Вт-год забезпечує стабільну роботу в автономному режимі.

Ноутбук сертифікований як вуглецево нейтральний, і постачається з безкоштовною 2-місячною підпискою на Adobe Creative Cloud.

Ноутбук Lenovo Yoga Pro 7

Lenovo Yoga Pro 7
Lenovo Yoga Pro 7

Lenovo Yoga Pro 7 (14″ 9) – особливо швидкий Copilot+ PC для творців контенту та професіоналів, які потребують потужної багатозадачності та творчих можливостей. Призначений для енергоефективних обчислень ШІ завдяки процесору AMD Ryzen AI 9 365 з продуктивністю нейронного процесора (NPU) 50 TOPS. Він обладнаний функціями Lenovo X Power для підвищення продуктивності та ефективності. Ноутбук зберігатиме стабільну температуру без перегрівів під час виконання складних завдань завдяки технології X Power Hardware Boost. Серед інших цікавих особливостей – клавіатура Yoga з покриттям Soft Touch, чотири мікрофони з функцією шумозаглушення голосового ідентифікатора, інфрачервона камера FHD, 14,5-дюймовий OLED-дисплей PureSight Pro з роздільною здатністю 2,8K і частотою оновлення 120 Гц.

Lenovo Creator Zone

Lenovo Creator Zone

Додаток, який використовує обробку тексту та голосових команд для створення та редагування зображень. Завдяки налаштованій версії Lenovo Stable Diffusion 3.0 від Stability AI, Lenovo Creator Zone може швидко генерувати зображення на основі наданих користувачем даних, включаючи текстові описи, ескізи та приклади зображень. Додаток покликаний спростити творчий процес, зробивши його швидшим, інтуїтивно зрозумілим та високоефективним.

Lenovo IdeaPad 5x 2-в-1

Lenovo IdeaPad 5x 2-в-1

Lenovo IdeaPad 5x 2-в-1 трансформер Copilot+ PC на базі 8-ядерного процесору Snapdragon X Plus – пристрій з підтримкою ШІ, який впорається з різними задачами. Процесор з 45TOPS NPU покращить виконання завдань зі штучним інтелектом, забезпечуючи ефективну роботу. 14-дюймовий сенсорний OLED-дисплей з роздільною здатністю 16:10 WUXGA 60 Гц та яскравістю 400 ніт має 100% покриття DCI-P3 і забезпечує чітке зображення як на ПК, так і в конфігурації планшета. А завдяки вазі 1,49 кг і товщині 17,5 мм пристрій є портативним та компактним. Lenovo IdeaPad 5x протестований на відповідність специфікаціям MIL-STD-8105 і має металеву А-подібну кришку, яка гарантує, що пристрій буде витривалим.

Ноутбук Lenovo IdeaPad Slim 5x

Lenovo IdeaPad Slim 5x

Це потужний і портативний Copilot+ PC. Завдяки 8-ядерному процесору Snapdragon X Plus, оперативній пам’яті LPDDR5X до 32 ГБ і твердотільному накопичувачу TLC 2242 ємністю до 1 ТБ, IdeaPad Slim 5x забезпечує швидку роботу на основі штучного інтелекту, підвищуючи продуктивність під час виконання складних завдань. OLED-дисплей з роздільною здатністю 16:10 WUXGA 60 Гц забезпечує точність передачі кольору та високу кольорову контрастність. Ноутбук має Суцільнометалевий корпус, який протестовано на відповідність стандартам MIL-STD-810H. Акумулятор з 57 Вт-год робить цей пристрій надійним під час тривалих сеансів роботи без доступу до електроживлення. Додаткова клавіатура з підсвічуванням підвищує зручність використання в умовах недостатнього освітлення.

Роботу Lenovo Yoga та Lenovo IdeaPad підсилюють програмні рішення Lenovo Vantage та Lenovo Smart Performance для оптимізації пристроїв, моніторингу продуктивності, перевірки працездатності ПК, безпеки тощо. У разі виникнення проблеми з пристроєм, користувачі, які придбали пакет Premium Care Plus, матимуть доступ до досвідчених техніків, а також швидкий ремонт, захист від випадкового пошкодження та допомогу з програмним забезпеченням.

Головні новини: