ГоловнаТехноLogitech дарує українцям знижки на честь Logi WORK DAYS

Logitech дарує українцям знижки на честь Logi WORK DAYS

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Logitech оголошує про проведення перших Logi WORK DAYS! Це подія на честь повернення до офісу чи навчального сезону після літа. По всій Європі, в тому числі і в Україні, з 3 по 14 вересня #LOGIWORKDAYS підтримуватиме продуктивність, робочий настрій, доводячи, що він охоплює набагато більше, ніж просто рутинні завдання. Впродовж 12 днів будуть діяти ексклюзивні пропозиції на пристрої для персоналізації робочого простору – чудова можливість заощадити до 39% на мишах, клавіатурах, гарнітурах та іншому обладнанні Logitech.

В Україні споживачі можуть знайти ці пропозиції у Rozetka, Comfy та Foxtrot. Ексклюзивні пропозиції на продукти Logitech включають:

  • MX Master 3S: Оновлена культова миша. Відчуйте кожну мить робочого процесу з ще більшою точністю, тактильними відчуттями та продуктивністю;
  • MX Anywhere 3S: Удосконалена компактна миша, яка дозволить працювати, де б ви не знаходилися;
  • MX Keys Mini: Мінімалістична клавіатура з тими самими високоефективними клавішами MX, створена для комфортного, швидкого та плавного набору тексту;
  • Wave Keys: Бездротова ергономічна клавіатура з м’якою підставкою для долонь, що забезпечує природний і приємний набір тексту протягом усього дня;
  • Lift: Вертикальна ергономічна миша – ідеально підходить для рук малого та середнього розміру для комфортної роботи протягом усього дня.

Під час Logi WORK DAYS компанія Logitech запрошує всіх бажаючих відзначити свій унікальний підхід до роботи. Завдяки ексклюзивним пропозиціям, розробленим спеціально для цієї події, учасники зможуть скористатися можливістю вільно досягати своїх цілей і розвивати такі ключові цінності, як робота в команді, ефективність, стійкість і позитив. Як у професійному, так і в особистому житті.

«Logi WORK DAYS – це більше, ніж просто промозахід. Це платформа, яка дає можливість нашим споживачам значно підвищити свою продуктивність, творчість та комфорт, як вдома, так і на роботі», – говорить Ялчин Їлмаз (Yalcin Yilmaz), віце-президент та голова європейського підрозділу Logitech, – «Ми раді запропонувати асортимент продуктів, які не лише відповідають вимогам сучасного робочого ритму, але й сприяють радісному процесу роботи та більш сталому розвитку людства».

Крім цього, в рамках Logi WORK DAYS компанія започаткувала ініціативу EcoLogi, яка наголошує на впливі старих гаджетів на довкілля. Під час події є можливість відправляти стару техніку будь-яких брендів представникам Logitech, які будуть передавати її на переробку. Компанія буде проводити розіграш серед усіх, хто відправив стару мишку, клавіатуру, навушники, колонку, трекпад, джойстик, вебкамеру або геймпад.

А щоб дізнатися більше про Logi WORK DAYS та ознайомитися з повним спектром акційних пропозицій, відвідайте офіційну сторінку Logitech: https://www.logitech.com.ua/logi-work-days.

Головні новини: