ГоловнаТехноУдароміцна версія Apple Watch Pro може коштувати стільки ж, скільки iPhone 13...

Удароміцна версія Apple Watch Pro може коштувати стільки ж, скільки iPhone 13 Pro

У середині вересня, орієнтовно 13 числа, очікується масштабна презентація нових творів Apple, на якій публіці буде, серед іншого, буде представлений «розумний» годинник Watch Series 8/Watch SE. Високоміцна версія хронометра може виявитися порівнянною за ціною з iPhone 13 Pro, стверджують журналісти Bloomberg.

Подробиці

Заявлена ​​Марком Гурманом вартість девайсу Apple Watch Pro Rugged Edition – $999. Ця цифра еквівалентна ціні базової версії iPhone 13 Pro.

Високозахищений годинник отримає екран 2” (+7% у порівнянні з базовою моделлю Watch Series 8) та корпус товщиною 46-47 мм. За роботу девайса відповідатиме нова операційна система watchOS 9. Дозвіл дисплея складе 410х502p. Новинка «приросте» додатковими можливостями для відстеження тренувань та невідомими поки що поліпшеннями.

Схожий годинник із сапфіровим екраном та ємнісним акумулятором готує «Самсунг». Експерти з нетерпінням чекають на появу обох high-end smartwatch і горять бажанням порівняти функціональні можливості дітищ непримиренних конкурентів.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно