ГоловнаТехноЕксперти пояснили, що не слід зберігати у смартфоні

Експерти пояснили, що не слід зберігати у смартфоні

Експерт зі спецпроектів А. Дворянський із Angara Security розповів, як захистити свій смартфон від зловмисників. Він рекомендує чистити кеш та cookies на регулярній основі. Сумнівні веб-ресурси користувачам експерт відвідувати не радить, так само як і завантажувати на згадку смартфона неперевірені програми. Встановлений в апараті антивірус слід оновлювати якнайчастіше.

Подробиці

Дворянський підкреслив, що переважна більшість користувачів нічого не знає про цифрову гігієну. У зв’язку з цим вони зберігають у мобільних пристроях паролі та важливі документи. Тим часом робити це не можна. Якщо ваш смартфон підключений до публічного Wi-Fi або ви використовуєте VPN-сервіс, то банківськими програмами тимчасово краще не користуватися. Крім цього, не рекомендується вводити облікові дані, оскільки вони можуть бути викрадені третіми особами.

Експерт зазначив, що у багатьох користувачів є звичка зберігати облікові дані від соціальних мереж та паролі від банківських аплетів у нотатках смартфона. Крім цього, багато хто зберігає в пам’яті мобільного пристрою скріншоти паспорта. Таким користувачам слід пам’ятати, що вони входять до групи ризику. У будь-який момент вони можуть втратити персональні дані.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно