ГоловнаТехноXiaomi представила електросамокат із круїз-контролем

Xiaomi представила електросамокат із круїз-контролем

Китайська компанія Suzhou Brightway, яка працює під патронатом Xiaomi, представила флагманський самокат на електротязі. Новинка отримала назву NAVEE N65. Вона може похвалитися вражаючими характеристиками.

Подробиці

Транспортний засіб важить 23,5 кг. Самокат може брати на борт пасажирів вагою до 120 кг. Товщина 10-дюймових позашляхових шин складає 3 дюйми. Вони забезпечують електричному самокату плавний хід.

Електросамокат Navee N65

Потужність безщіткового двигуна дорівнює 500 Вт. У ньому заявлено підтримку трьох швидкісних режимів (15, 20 та 25 км/год). Місткість літієвого акумуляторного блоку становить 600 Вт. Цього достатньо для покриття відстані в 65 км. Для користувачів, яким щодня доводиться долати не більше ніж 10 км, самокат NAVEE N65 є ідеальним рішенням. Вони зможуть заряджати його раз на тиждень.

Електросамокат Navee N65

Безпека поїздок забезпечується за допомогою дискових гальм та E-ABS. Самокат комплектується яскравими заднім та переднім ліхтарями. Поточна швидкість у режимі реального часу демонструється користувачеві на великому та яскравому екрані. У темну добу підсвічування вмикається автоматично.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно