ГоловнаТехноAsus ROG Phone 6: перший в історії ігровий смартфон із захистом від...

Asus ROG Phone 6: перший в історії ігровий смартфон із захистом від бризок

Компанія Asus вигадала чергову «замануху» для нового ігрового смартфона свого виробництва. За запевненнями спікерів бренду, ROG Phone 6 стане першим водозахищеним представником гейм-сегменту, інформує Gizmochina.

Подробиці

Церемонія презентації ROG Phone 6 широкому загалу анонсована на 05 липня. Про це йдеться в опублікованому в Твіттері офіційному тизері. У пості є фраза про захист за протоколом IPX4. За словами авторів твіту, ігрових смартфонів з таким рівнем захисту від вологи не робив ніхто.

Сертифікація за стандартом IPX4 означає здатність пристрою протистояти бризкам вологи спереду, з боків та ззаду.

З характеристик, що засвітилися на Geekbench і в TENAA, випливає, що нове дітище Asus отримає 6,78-дюймовий AMOLED-екран, підтримуватиме адаптивну частоту оновлення в інтервалі 1-165 Гц і стане першим у світі серійним смартфоном з набором мікросхем SD 8+ Gen 1 “під капотом”.

Топовій конфігурації ROG Phone 6 пророкують пам’ять на 18/512 Гб. За автономність відповідатиме масивна батарея із двох блоків сукупною ємністю близько 6000 мА/год. Для наповнення цього монстра енергією в максимально стислий термін передбачена швидка зарядка на 65W.

Якість картинки забезпечуватимуть дві камери: фронтальна для селфі на 12 Мп та потрійна задня, головному модулю якої обіцяно дозвіл 64 Мп.

У тиждень, що залишився до презентації, PR-департамент Asus порадує публіку новою інформацією про можливості ROG Phone 6, зазначається в публікації.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно