ГоловнаТехноЯк завантажити нову гру Diablo Immortal на смартфони Xiaomi

Як завантажити нову гру Diablo Immortal на смартфони Xiaomi

Пройшло кілька років з того часу, як Blizzard анонсувала Diablo Immortal. Це нова безкоштовна гра з однієї зі своїх найзнаковіших франшиз. Багато користувачів переживали, що вона ніколи не вийде через відсутність будь-яких оголошень з боку компанії. Але після довгого очікування вона нарешті була випущена, і тепер ви можете грати в неї на своєму Xiaomi.

Подробиці

Blizzard (або Activision Blizzard) крім того, що є однією з найважливіших компаній у світі відеоігор (була куплена Microsoft всього кілька місяців тому), є творцем таких популярних ігор, як World of Warcraft, StarCraft та OverWatch.

Diablo Immortal несподівано вийшла 1 червня, незважаючи на те, що офіційну дату релізу було призначено на 2 червня. Гра доступна як для пристроїв Android, так і для iOS.

Якщо ви нічого не знали про цю гру, це RPG з бойовим режимом “hack’n’slash”. У ньому ви переміщаєтеся апокаліптичним світом і повинні знищити всі види демонів з вашою зброєю і заклинаннями.

Diablo Immortal – MMO (розрахована на багато користувачів онлайн-гра). У ній ваш герой живе у своєму світі під назвою «Святилище».

Згідно з інформацією, наданою Blizzard, ця гра розташовуватиметься в хронологічному порядку між Diablo II та Diablo III, і це її синопсис:

“Архангел Тіраель залишений вмирати, а людство залишається наодинці з наслідками своїх дій. Уламки Каміння Миру, все ще наділені величезною силою, забруднюють землю, і поплічники Діабло сподіваються використати цю силу, щоб Володар Жаху міг повернутися”.

Виберіть один із 6 класів, щоб битися з демонами

6 класів гри

Diablo Immortal дозволяє вибирати між 6 різними типами класів. Тому ви можете вибрати той, який найкраще підходить вашому стилю гри, у тому числі з класів, що спеціалізуються на ближньому бою:

  • Варвар: клас ближнього бою, що використовує по 1 зброї в кожній руці, як типовий «берсерк» в інших іграх цього стилю.
  • Хрестоносець: клас у стилі паладина, що використовує гібридні атаки ближнього та далекого бою з використанням меча та щита, а також святу магію.
  • Мисливець на демонів: використовує зброю далекого бою, таку як арбалети, щоб стріляти стрілами. Може підривати та розставляти пастки.
  • Монах: клас ближнього бою, який використовує магію для завдання дуже швидких ударів і створення бар’єрів для захисту.
  • Некромант: Цей клас використовує магію призову для створення істот, які допомагають йому в бою. Використовує заклинання темної магії.
  • Маг: один із класів, який не може промахнутися, використовуючи магію для атаки на відстані за допомогою потужних заклинань, що знищують своїх ворогів.

Слід зазначити, що у всіх класах ви можете обирати між чоловіком та жінкою. Це зручно на відміну від інших ігор, де немає такого вибору.

Решту ви дізнаєтеся, граючи в Diablo Immortal на своєму Xiaomi. Чим менше ви знаєте наперед, тим цікавіше. Так що ви отримаєте більше сюрпризів та більше задоволення від гри.

Diablo Immortal тепер можна легко завантажити на свій Xiaomi з магазину Google Play. Але гра доступна лише для пристроїв, які відповідають мінімальним вимогам до гри.

Крім того, в цю гру можна грати на ПК. Оскільки продуктивність та графіка в останньому варіанті вище, ніж на смартфонах. Підтримується крос-плей, тобто обмін прогресом між смартфоном та ПК шляхом підключення до облікового запису Battle.net.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно