ГоловнаВійськові технологіїЗСУ показали, що оператор дрону Switchblade бачить під час атаки

ЗСУ показали, що оператор дрону Switchblade бачить під час атаки

Українська армія продовжує освоювати військове обладнання, яке постачається в Україну зі США та інших держав світу. Напередодні Сили спеціальних операцій оприлюднили відеоролик, на якому зображено бойове застосування дрона-вбивці Switchblade американського виробництва.

Подробиці

Оператор атакував за допомогою баражуючого боєприпасу ворожий танк. Він був виявлений дроном однією з позицій противника. Екіпаж танка розпивав міцні напої прямо на броні. Російські військовослужбовці навіть не підозрювали, що над ними буквально нависла смертельна загроза.

Вперше з моменту початку постачання дронів-камікадзе Switchblade українські військові показали, що оператор бачить під час атаки. Судячи з опублікованого відео, барражуючий боєприпас Switchblade дійсно є досить ефективною зброєю.

У ССО з цього приводу зазначили, що відеозапис з камери дрону було викладено в соцмережі вперше. Водночас самі дрони-камікадзе використовуються ЗСУ досить широко. Загалом Пентагон пообіцяв поставити 700 таких літальних апаратів. Компанія AeroVironment готова виробляти їх тисячами, якщо від оборонного відомства США надійде відповідне замовлення.

 

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно