ГоловнаВійськові технологіїРоспропаганда дісталася українських дронів Bayraktar TB2

Роспропаганда дісталася українських дронів Bayraktar TB2

Пропагандисти, які працюють на Кремль, почали поширювати фейковий лист голови президентського офісу А. Єрмака на ім’я головнокомандувача ЗСУ В. Залужного. З документа випливає, що Єрмак просить Залужного використовувати безпілотники Bayraktar TB2 якомога рідше з метою їхнього збереження. Інформація про це була опублікована у Telegram Центром протидії дезінформації, що працює при РНБО.

Подробиці

Похвалитися значними успіхами на полі бою російська армія не може. У зв’язку з цим Кремлю доводиться наголошувати на пропаганді. Так, згідно з даними ЦПД цього тижня новий лідер ЛДПР Л. Слуцький заявив про те, що у зриві переговорів між Москвою та Києвом винні «вашингтонські куратори». Нібито вони роблять усе, щоб переговори між конфліктуючими сторонами стагнували.

У ЦПД зазначили, що оприлюднений росіянами лист Єрмака про обмеження використання під час бойових дій турецьких безпілотників є фальшивим. Генерал Залужний називається у документі «головою Генштабу». Насправді він обіймає посаду голови ЗСУ. Генштабом України керує генерал С. Шаптала.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно