ГоловнаGSMНазвано країну з "найзахищенішим" мобільним зв'язком

Названо країну з “найзахищенішим” мобільним зв’язком

Південнокорейський провайдер мобільного зв’язку LG U+ використовує можливості суперпотужного квантового комп’ютера для захисту конфіденційності корпоративних клієнтів.

Подробиці

Шифрування даних проводиться за допомогою надскладного криптоключа в момент їх отримання абонентом за спеціальною виділеною лінією, інформує Business Korea.

Технологія постквантової криптографії PQC (від англ. Рost-quantum cryptography) практично невразлива для всіх наявних нині способів злому. На розшифровку математичних алгоритмів, що лежать в її основі, сучасним комп’ютерам знадобляться сотні мільярдів років, запевняють спікери мобільного оператора.

Захист інформації методом PQC здійснюється шляхом використання оптичних мультиплексорів, що реконфігуруються, виведення/введення за спеціально наданою для цих цілей виділеною лінії. Найскладніші криптографічні ключі вводять у ступор навіть найсучасніші квантові комп’ютери. Все це, за запевненнями представників LG U+, забезпечує небачений раніше захист переданих клієнтами відомостей.

Цільова аудиторія обговорюваної послуги – урядові, військові та комерційні організації, змушені за діяльністю працювати з інформацією підвищеної секретності.

Чи стане обговорюване рішення доступним для звичайних користувачів і скільки коштуватиме це задоволення, співрозмовники Business Korea не уточнили.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно