ГоловнаGSMНа Полтавщині селяни збунтувалися проти «Водафону»

На Полтавщині селяни збунтувалися проти «Водафону»

Конфлікт у селі Заріг Полтавської області, пов’язаний із будівництвом базової станції мобільного зв’язку “Водафон”, триває. Жителі села виступають проти встановлення БС у центрі населеного пункту, вимагаючи перенести її за межі села.

Детально

– Люди побоюються можливих негативних наслідків для здоров’я, особливо для дітей, – зазначають журналісти локальних ЗМІ, які висвітлюють питання.

Однак представники ПрАТ “ВФ Україна” стверджують, що базова станція не становить небезпеки. На громадських слуханнях, проведених 19 квітня 2024 року, більшість присутніх висловилися за встановлення станції на визначеній ділянці.

За версією компанії, близькість БС до місця перебування абонентів забезпечує якісне покриття сигналом і знижує рівень випромінювання, оскільки телефони автоматично регулюють потужність передавача залежно від відстані до станції.

Незважаючи на протести мешканців, ПрАТ “ВФ Україна” продовжує будівництво на орендованій ділянці в селі Заріг, маючи намір забезпечити якісний зв’язок для місцевої громади та запобігти відтоку молоді з населеного пункту.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно