ГоловнаТехноЕксперти назвали три популярні смартфони Xiaomi

Експерти назвали три популярні смартфони Xiaomi

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Редакція іспаномовного видання XiaomiAdictos назвала три найкращі смартфони екосистеми «Сяомі» за співвідношенням ціни та якості. Аргументи експертів та назви пристроїв-переможців представлені нижче.

POCO F3

F3 – один з рекомендованих смартфонів Xiaomi завдяки наявності висококласних характеристик на тлі привабливої ​​вартості. За €249,99 покупці отримають девайс із винятковою продуктивністю для будь-якого типу завдань.

Три кращі смартфони Xiaomi за співвідношенням ціна/якість, які можна купити прямо зараз

Відповідні можливості телефону забезпечують Snapdragon 870 та 6,67-дюймовий AMOLED-екран із частотою 120 Гц.

Redmi Note 10 Pro

Цей пристрій має кращу камеру в середньому ціновому сегменті. Найкращий цінник у Європі (€209) пропонує сайт Goboo. Для порівняння: вартість нового Note 11 Pro більш ніж на 50% вище (+120 євро).

Три кращі смартфони Xiaomi за співвідношенням ціна/якість, які можна купити прямо зараз

Секрет ідеальної якості зйомки від Note 10 Pro – 108-мегапіксельна камера з діафрагмою f/1.9. Крім того, смартфон може похвалитися 6,67-дюймовим AMOLED-екраном з частотою 120 Гц, акумулятором ємністю 5020 мАг, стереодинаміками, NFC і захистом IP53.

Redmi 10

Цей смартфон аналітики видання називають надійною ставкою за дуже невеликі гроші. Оптимальна ціна €139 виявлена ​​на згаданому вище сайті Goboo.

Три кращі смартфони Xiaomi за співвідношенням ціна/якість, які можна купити прямо зараз

За ці гроші користувач отримає смартфон із сучасним дизайном, екраном FHD+, 50-мегапіксельною камерою та гарною продуктивністю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Головні новини: