ГоловнаБанкінгВ "ПриватБанк" та "Ощадбанк" спростять переказ грошей з картки на картку

В “ПриватБанк” та “Ощадбанк” спростять переказ грошей з картки на картку

Парламентарії вирішили спростити життя клієнтам українських банків. Обраний для цього спосіб – зміна суми переказів фізосіб, якіне підпадають під фінансовий моніторинг. Про формування відповідного законопроекту повідомив Ігор Фріс з «Слуги народу».

Подробиці

У підготовленому народними обранцями документі йдеться про доцільність підвищення ліміту до більш ніж 5 тис. Грн. Це дозволить громадянам переводити ₴ 5 000 одним платежем, а не розбивати транзакцію на два етапи, як зараз.

Фріс пояснив, що зміна прописаного в чинному законі формулювання істотно спростить перерахування грошей, що по достоїнству буде оцінено мільйонами українців, які часто переводять гроші через канали «Привату» і «Ощад».

Ідею внести корективи в чинне законодавство запропонував глава «монобанк» Олег Горохівський.

Почитати аргументи Фріса «з перших вуст» можна в доданому нижче скріншоті.

Депутаты упростят процесс перевода денег с карты на карту

Нагадаємо, що закон про фінмоніторинг створює чимало труднощів жителям України. Приклад того, з якими проблемами доводиться стикатися громадянам через придуману депутатами норму, наведений в цьому матеріалі.

Нагадаємо, що «Приватбанк» в числі перших підключився до придуманої парламентаріями системи автоматичного списання заборгованості. Дізнатися назви самих завзятих любителів заморожувати рахунки українців можна тут.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...