ГоловнаТехноВперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду “Мейзу” від розробки і виробництва “розумних” телефонів.

Деталі

Згідно з даними регулятора, новинка “приросте” місткою батареєю на 5500 мА/год., до якої додаватиметься 66-ватний адаптер для швидкої зарядки. “Серцем” пристрою, імовірно, стане чип-система Snapdragon 8 Gen 2. Наявність цього процесора натякає на більш прийнятну ціну апарату порівняно з флагманом Meizu 21 і його покращеним варіантом Meizu 21 Pro, які працюватимуть від продуктивнішого і потужнішого чипсета Snapdragon 8 Gen 3.

Meizu 21 Note: перша інформація щодо дизайну, акумулятора, чипсета та колірного оформлення

За словами відомого в Піднебесній “постачальника інсайдів” DCS, модель Meizu 21 Note отримає плоский дисплей укупі зі скляною тильною кришкою і металевою середньою рамкою. Тонкі обідки екрану додадуть апарату характерного для флагманів “Мейзу” стильного візуального вигляду. Покупці зможуть вибирати версії з чорною і білою окантовкою.

Meizu 21 Note: перша інформація щодо дизайну, акумулятора, чипсета та колірного оформлення

Примітно, що хоча деякі розробники відмовилися від використання рамок у білому колірному виконанні, “Мейзу” не поспішає прощатися з цим елементом оформлення, вважаючи його привабливим, стильним і елегантним.

При цьому всі без винятку “смартфон-мейкери” активізували випуск пристроїв з плоскими дисплеями, і “Мейзу” не є винятком у цьому питанні.

Інформації про терміни дебютного показу, роздрібну ціну і географію продажів Meizu 21 Note поки що немає, проте початок сертифікаційних формальностей вказує на те, що презентація апарату може відбутися в найближчому майбутньому.

Головні новини: