ГоловнаБанкінгКористувачів Monobank чекає неприємне нововведення через ситуацію з еквайрингом

Користувачів Monobank чекає неприємне нововведення через ситуацію з еквайрингом

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Співзасновник «монобанк» повідомив користувачів про неминучість скорочення розміру кешбек. Причина – протиснута владою домовленість про зниження інтерчейндж-комісій. Про це Олег Горохівський написав на своєму в телеграм-каналі.

Подробиці

Питання про позахмарному розмірі стягуються банками комісій в публічну площину винесло керівництво онлайн-магазину «Розетка». Спочатку банкіри навідріз відмовлялися стримати свої «забаганки», однак у справу вступили депутати Верховної Ради і керівництво СБУ. Історія про це, наведена тут.
Перший крок щодо врегулювання ситуації з еквайрингом запланований на 01 липня. У цей день банкіри знизять ставки на 20%. Протягом двох років розмір комісій впаде ще на стільки ж. Горохівський назвав це компромісом, оскільки спочатку «картковий заробіток» банкірів планувалося знизити втричі.

Власникам монобанківського «пластика» функціонер пообіцяв урізати кешбек. Натомість клієнтам будуть надані якісь «аргументи», які переконають людей не відмовлятися від «пластика». Заявлений Горохівським термін озвучування згаданих доводів – червень місяць.

Користувачів Monobank чекає неприємне нововведення через ситуацію з еквайрингом

Відзначимо, що обіцяні функціонером аргументи повинні бути дуже серйозними у світлі масштабної крадіжки грошей з карт банку, в якому Горохівський займав керівні посади до створення «монобанк».

Головні новини: