ГоловнаБанкінг«Монобанк» звинуватили в необгрунтованому перерахунку відсотків за кредитом

«Монобанк» звинуватили в необгрунтованому перерахунку відсотків за кредитом

Клієнт «монобанка» поскаржився на швидкий перерахунок відсотків по кредиту в бік збільшення без попереднього повідомлення. Відповідна претензія користувача опублікована на сайті для выдгуків Minfin.

Суть проблеми – допущена чоловіком помилка при проведенні планового платежу за кредитним договором. За словами клієнта, він випадково перерахував меншу суму, після чого монобанківці збільшили суму щомісячного платежу в 1,65 раз (до 5,1% з 3,1%).

Обурення автора скарги викликав той факт, що представники кредитної організації не зволили повідомити його про помилку. Гроші, за словами потерпілого, на картковому рахунку у нього були, про що монобанківці не могли не знати.

У завершальній частині звернення користувач назвав monobank «шахрайською конторою», відмовився від подальшої співпраці з фінорганізацією і вибухнув прокльонами на адресу керівництва і персоналу.

MIUI 13: дата презентации и названия оставшихся без прошивки смартфонов

Раніше клієнти «монобанк» викрили кредитну установу в необгрунтованому блокуванні рахунків, після чого засновник організації запропонував користувачам «потрясти яйцями».

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...