ГоловнаБанкінг«Приватбанк» почав блокувати карти українців за борги по комунальним послугам

«Приватбанк» почав блокувати карти українців за борги по комунальним послугам

«Приватбанк» почав блокувати карти українців за борги по комуналці. Про це написала мешканка Харкова.

Подробиці

За словами постраждалої, фінінстітут не тільки наклав арешт на її основну зарплатну карту, але і на «пластик», на який надходять державні виплати для її брата, інваліда I групи, який нікому і нічого не винен.

Жінку особливо обурив факт арешту карти, на яку надходять кошти для безпорадного родича, який прописаний в іншій квартирі, проживає окремо і не має боргів перед керуючими організаціями.

Завершується звернення запитанням, про те на якій підставі «Приватбанк» наклав лапу на гроші інваліда і як йому тепер жити.

««Приватбанк» почав блокувати карти українців за борги по комунальним послугам

Приватівці обмежилися стандартною відпискою на тему того, які вони законослухняні молодці і закликали харків’янку «розрулювати» ситуацію з судовими виконавцями.

««Приватбанк» почав блокувати карти українців за борги по комунальним послугам

Раніше в ЗМІ з’явився список особливо завзятих українських банків, які забажали автоматично арештовувати рахунки за борги. Кількість таких фінорганізацій – 7. Решта 66 банків до системи автоматичного списання приєднуватися не поспішають.

Раніше «Приватбанк» вимагав кредити з людей, які їх не брали. Про те, як нашому читачеві вдалося відвадити від себе нав’язливих дзвонарів, докладно написано тут.

Нагадаємо, що недавно глава НБУ допустив продаж відібраного у Коломойського фінінститута.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Названо дату презентації та географію продажів перспективного смартфону Xiaomi 14 SE

"Сяомі" планує в червні представити нову модель смартфона Xiaomi 14 SE. Пристрій буде орієнтований на певні ринки Азії та низку європейських країн (на території...

Новий Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition із захопленням прийнятий шанувальниками футболу

"Сяомі" порадувала фанатів аргентинської збірної з футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ у лімітованому виконанні World Champions Edition. При створенні пристрою розробники черпали натхнення...

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...