ГоловнаЕлектромобіліСередній вік електромобілів в Україні дивує

Середній вік електромобілів в Україні дивує

Ситуація з віком електрокарів, які курсують дорогами України краща, в порівнянні з автомобілями на традиційному паливі, повідомляє видання Auto-Consulting.

Подробиці

Кількість що належать українцям е-мобілів за станом на I квартал – близько 23 700. З них лише один з дев’яти (11%) надійшов в країну з нулями на спідометрі. Решта 89% були куплені з рук. Вік 53,9% старих електрокарів варіюється від 6-и до 8-и років. Майже кожен третій е-мобіль (31,8%) перед поставкою в Україну експлуатувався протягом 3-5 років.

Назван средний возраст эксплуатируемых в Украине электромобилей

Таким чином, середній вік використовуваних українцями електрокарів становить трохи менше 5 років (проти 23 років у автомобілів на традиційному паливі), резюмує видання.

Раніше повідомлялося про готовність Запорізького автозаводу внести посильний вклад в електрифікацію українського транспорту шляхом випуску е-самокатів.

Вітчизняні любителі екологічного транспорту, між тим, примудряються не тільки переобладнати в електрокари «чудо-вироби» вітчизняного автопрому, а й успішно колесити на своїх творіннях по дорогах країни.

Інші прихильники електротранспорту і зовсім виробляють Tesla Cybertruck швидше американських заводів Ілона Маска.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Секретна функція HyperOS, яка мотивує довше тримати смартфони Xiaomi у заблокованому стані

HyperOS - остання версія операційної системи авторства "Сяомі" - пропонує користувачам низку значних поліпшень, включно з кількома новими інструментами для підвищення продуктивності та плавності...

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...

Як звільнити до 60% пам’яті смартфонів Xiaomi шляхом архівування програм

Смартфони екосистеми "Сяомі" відомі інноваційними функціями і широкими можливостями налаштування. Однією з найприкметніших опцій є можливість архівування додатків, що дає змогу звільняти значну кількість...