ГоловнаЕлектромобіліНімці інтегрували компактний двигун в електровелосипед і досягли вражаючої потужності

Німці інтегрували компактний двигун в електровелосипед і досягли вражаючої потужності

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Німецький бренд ZF представив новий 48-вольтовий електродвигун “ZF Bike Eco System” для е-байків. Система включає мотор, апаратне забезпечення управління, ПЗ, хмарне з’єднання і батарею на 504 або 756 Вт/год.

Подробиці

Основний компонент системи – движок CentriX і редукторний блок. Руховий блок розміром 12 x 9 см важить 2,5 кг, що робить його надлегким і компактним. Потужність мотора сягає 600W, а максимальний крутний момент – 90 Нм.

Німці інтегрували компактний двигун в електровелосипед і домоглися вражаючої потужності

Версія CentriX 90 орієнтована на гірські велосипеди, забезпечуючи зчеплення і потужність для складних трас і підйомів. Для міської їзди і гравійних доріг пропонується CentriX 75 з потужністю 450W і крутним моментом 75 Нм. Обидві моделі відповідають стандарту ЄС з постійною потужністю 250W.

Акумуляторний блок помітно збільшує нижню трубу велосипеда, але має конструкцію швидкого зняття для зручності зарядки і безпеки. Блок управління Eco System Core вбудований у верхню трубу і відображає інформацію на світлодіодному дисплеї. Опціонально доступний 2,8-дюймовий кольоровий екран на кермі.

Німці інтегрували компактний движок в електровелосипед і домоглися вражаючої потужності

Управління включає зарядний пристрій для смартфона з роз’ємами Pogo Pin/Bluetooth для сполучення з додатком ZF, що пропонує функції навігації та запису маршрутів. Компоненти системи легко знімаються і замінюються, що спрощує інтеграцію та обслуговування велосипеда.

 

Головні новини: