ГоловнаТехноRedmi і Lamborghini співпрацюють для виходу нового ексклюзивного смартфону

Redmi і Lamborghini співпрацюють для виходу нового ексклюзивного смартфону

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

На нещодавно проведеному заході Lamborghini Super Trofeo Asia 2024 у Шанхаї, Ван Тенг Томас, заступник генерального директора китайського відділу маркетингу Xiaomi та генеральний менеджер бренду Redmi, оголосив про нові події у співпраці Redmi з Lamborghini. Нагадаємо, Redmi раніше співпрацювала з Lamborghini над двома відомими пристроями, а саме Redmi K70 Pro Championship Edition і Redmi K70 Ultra Championship Edition.

Подробиці

На заході Lamborghini Track Day у Шанхаї, логотип Redmi вперше з’явився на гоночному автомобілі Lamborghini.

Логотип Redmi на автомобілі Lamborghini
Логотип Redmi на автомобілі Lamborghini

Офіційний канал Redmi в Weibo підтвердив, що між Redmi і Lamborghini буде нова співпраця. Схоже, майбутня співпраця Redmi і Lamborghini стосується серії K80, дебют якої відбудеться в листопаді цього року.

Меседж в Weibo

Згідно з повідомленнями, Redmi анонсує серію смартфонів Redmi Note 14 пізніше цього місяця в Китаї, в жовтні материнський бренд Redmi Xiaomi представить Xiaomi 15 і 15 Pro на базі чіпсетів Snapdragon 8 Gen 4. У листопаді Redmi, ймовірно, анонсує три смартфони, а саме Redmi K80e, Redmi K80 і Redmi K80 Pro.

Чіпсети Dimensity 8400, Snapdragon 8 Gen 3 і Snapdragon 8 Gen 4, ймовірно, будуть встановлені в серії K80, K80e і K80 Pro, які вже з’явилися в базі радіосертифікації Китаю.

Згідно з повідомленнями, K80 Pro може залишитися ексклюзивним для китайського ринку. K80e і K80, ймовірно, будуть перейменовані в Poco X7 Pro і Poco F7 Pro на світовому ринку.

Стрічка новин: