ГоловнаТехноСтали відомо основні покращення серії бюджетних смартфонів Redmi Note 14

Стали відомо основні покращення серії бюджетних смартфонів Redmi Note 14

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Redmi працює над серією Note 14 для Китаю. Враховуючи, що Redmi анонсувала серію Note 13 у вересні минулого року, а нові моделі Note 14 отримали сертифікат 3C, схоже, що 14-ті Notes будуть випущені в другій половині цього місяця. Наразі генеральний директор Redmi Ван Тенг Томас поступово розповідає про основні зміни смартфонів серії Note наступного покоління. Його останні публікації на Weibo містять інформацію про покращення, які, як очікується, з’являться в лінійці Note 14.

У наведеній вище публікації на Weibo Томас підтвердив, що нові моделі Redmi Note і надалі матимуть рейтинг IP68. Нагадаємо, торішній Redmi Note 13 Pro+ отримав корпус із рейтингом IP68, тоді як Note 13 Pro та Note 13 були доступні з рейтингом IP54. Топовий Note 14 Pro+, ймовірно, матиме рейтинг IP68, але залишається відкритим питання по Note 14 Pro.

Допис Томаса Венга

Томас також стверджував, що, як і нова серія iPhone 16, майбутні моделі Note матимуть покращення в таких розділах, як довговічність і час автономної роботи. Нагадаємо, Note 13 Pro мав акумулятор ємністю 5100 мАг з підтримкою зарядки 67 Вт, тоді як 13 Pro+ отримав трохи менший акумулятор на 5000 мАг із підтримкою зарядки 120 Вт. Існує ймовірність, що бренд може запропонувати більш ємні батареї для моделей Note 14 Pro і Note 14 Pro+.

Допис Томаса Венга

Вже відомо, що Note 14 Pro і Note 14 Pro+ матимуть OLED-дисплей 1,5K 120 Гц із загнутими краями та 50-мегапіксельну потрійну камеру на задній панелі. У той час як модель Pro може мати нещодавно представлений чіп Snapdragon 7s Gen 3 , Pro+ може оснащуватися процесором Dimensity 7350 SoC. Одна з цих моделей може надійти з підтримкою швидкої зарядки 90 Вт.

Головні новини: